Wijk verplegingscentrum

nurse

Hallo, leuk dat u meer te weten wilt komen over het wijkverplegingscentrum. Ik zal eerst wat vertellen over wat wij doen. Wij bieden zorg aan de wijk, en ook huis aan huiszorg. Wij helpen mensen die bijvoorbeeld alleen maar een schrammetje hebben, maar ook mensen die hulpzorg nodig hebben of het huis niet uit kunnen. In ons verpleegtehuis kunt u terecht voor informatie avonden, of als u een wond heeft.

informatie avond

Elke vrijdag geeft een deskundige een informatie avond op de locatie, in het café van het verplegingscentrum. Meestal zit het café goed gevuld, omdat er veel mensen van de buurt en omstreken komt luisteren. Onze laatste informatieavond ging over het voorkomen en genezen van infecties, omdat dat nog regelmatig over het hoofd werd gezien. Die avond hebben we veel mensen kunnen helpen gelukkig.

thuiszorg

Heeft u hulp nodig bij dagelijkse activiteiten of heeft u onlangs een grote operatie ondergaan? Dan kunnen wij daarmee hulp bieden. Wij bieden namelijk ook thuis zorg aan, en staan 24 uur per dag klaar om te helpen. om te kunnen u helpen met alles wat u nodig hebt, bijvoorbeeld persoonlijke verzorging of begeleiding aan huis, maar dit is alleen mogelijk als u ook echt zorg nodig heeft. Wij bieden deze zorg volledig op maat gemaakt aan, omdat wij daarmee precies uw wensen kunnen beantwoorden. Onze medewerkers zijn heel behulpzaam en goed in hun vak, en we zorgen ervoor dat u alleen maar vertrouwde gezichten zult zien. Deze verzorging zal tijdelijk of permanent zijn, omdat wij natuurlijk geen hulp bieden aan mensen die het niet nodig hebben.

wond